Tuina therapie

Tuina therapie valt net als acupunctuur, Chinese kruiden en Qi Gong onder de TCG. Het is gebaseerd op een holistisch benadering van de mens. Het lichaam, de emotionele en geestelijke ontwikkelingen beïnvloeden elkaar continue. De behandeling is een combinatie van fysieke manipulatietechnieken, Chinese therapeutische massage, acupressuur, manipulatie van de acupunctuurpunten en coaching.

» Lees verder

Cupping therapie

Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping-therapie een veelvuldig gebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Deze techniek wordt gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de acupunctuurpunten van het lichaam te behandelen waardoor pijnen worden verzacht en allerlei ziektes worden aangepakt.

» Lees verder

Oor acupunctuur

Oor acupunctuur is een vorm van Traditionele Chinese Geneeskunde. Oor acupunctuur is ook wel bekend onder de naam Auriculo-therapie en is erop gericht om lichamelijke en psychische klachten te behandelen aan de hand van prikpunten in het oor. Het oor fungeert als centraal zenuwstelsel dat in contact staat met allerlei gebieden in het lichaam. Acupunctuur in het oor wordt toegepast voor een breed aantal klachten en is bewezen zeer effectief voor zowel lichamelijke als emotionele kwalen.

» Lees verder

Kruidentherapie

Kruidentherapie valt net als acupunctuur, Tuina en Qi Gong onder de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde). Het is gebaseerd op een holistisch benadering van de mens. Het lichaam, de emotionele en geestelijke ontwikkelingen beïnvloeden elkaar continue. De kruiden patent formules zijn een combinatie van kruiden die al eeuwenlang gebruikt worde in China.

» Lees verder

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij meer plezier en succes in jouw leven ervaren en daarnaast je zelfvertrouwen een boost geven? Zijn balans, stressbestendigheid en communicatie onderwerpen waar jij een verdere ontwikkeling in wilt doormaken? Ik ga graag met jou aan de slag om je verder te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens dit traject gaan we op een uitdagende en inspirerende manier te werk. Door deze manier van werken leer jij jezelf beter kennen. Hierdoor kunnen we werken aan zelfreflectie, hetgeen van belang is om in een korte periode een flinke groei door te maken.”

Business coaching

Wil jij bepaalde vaardigheden voor jouw werk versterken of heb jij specifieke uitdagingen in je carrière? Door het delen van kennis, ervaring en te reflecteren op jouw eigen kunnen, geven we samen richting aan “jouw carrière” . Een inspirerende aanpak die vraagt om zelfreflectie, waarbij je direct resultaten op korte termijn kan behalen en bouwt aan het fundament voor de langere termijn.

» Lees verder

Educatie

Ervaar jij uitdagingen in samenwerking binnen teams of heb jij uitdagende klanten? Of heb je te maken met tegenvallende resultaten? Dit kunnen zomaar wat vraagstukken zijn voor jouw team of individuele teamleden. Een extra stuk inzicht gaat helpen om deze vraagstukken op te lossen, waarbij wij samen kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren die resultaat oplevert. Zowel voor het team als de ontwikkeling per persoon.

» Lees verder

Numerologie

Is het tijd voor jou om meer over jezelf te weten te komen?……..Nummers liegen niet!
Numerologie is ‘De leer der getallen’, alleen dan over de symbolische betekenis. Numerologie gaat uit van een aantal basisaannames en biedt daarnaast methodes om inzichten in jezelf en jouw levenspad te berekenen zodat jij ze kan toepassen. Het geeft je een extra “bril” om naar de realiteit te kijken, verbanden te leggen en te zien dat toeval niet bestaat.

Ieder getal van 1 tot 9 staat voor een bepaald levenspad, waarin specifieke talenten en thema’s de boventoon voeren. Die brengen op hun beurt weer bepaalde uitdagingen met zich mee. Zo blijf jij leren en kan je in mijn eigen woorden, van level naar level.

“De herinneringen die je later wilt hebben maak je nu”